Ukens best kledde

Denne jenta har alt

Skinnhansker, svart veske, rå støvler og feminin hvit kjole har aldri sett så bra ut sammen!

STILIG: Vakre Mena Suvari

STILIG: Vakre Mena Suvari Foto: Foto: Bulls

Publisert Oppdatert
ROCKA CHIC: Mena Suvari har trådt til med en av de kuleste kleskombinasjonene denne uken.

ROCKA CHIC: Mena Suvari har trådt til med en av de kuleste kleskombinasjonene denne uken. Foto: Foto: Bulls

Under gjenåpningen av Burberry Beverly Hills Store denne uken var det motehusets tilbehør som stod i fokus.

Likevel var det vanskelig å ikke legge merke til vakre Mena Suvari som virkelig klarte kunsten å trekke til seg oppmerksomheten denne mandagen.

«American Beauty»-stjernen viste seg fra sin aller beste side, og har uten tvil funnet en ny stil som er perfekt til hennes ytre.

Rocka og feminin

Burberry er opptatt av å blande det feminine og chice med en liten dæsj rock'n'roll, noe Mena tydelig har fått med seg. Da hun skredet over den røde løperen, fikk man se det perfekte eksempelet på en vellykket sammensetning av både det feminine og mer rocka.

Mena var kledd i en løs, knekort lag-på-lag-kjole i offwhite og sammen med det pent oppsatte håret fikk hun langt på vei fram den feminine siden i seg.

- Elsker stilen

I kombinasjon med et svart perlekjede, støvler med høye hæler, skinnhansker og en lekker svart veske ble hele antrekket mer rocka og mindre sukkersøtt. Hun klarte dermed å få med det beste fra to moteverdener.

Den tøffe jenta la heller ikke skjul på at hun liker stilen til Christopher Bailey som jobber som kreativ leder for Burberry.

- Jeg elsker hele den romantiske rockestilen han gjør med nagler. Han lager virkelig couture med snert, sier Suvari til People.

At skuespilleren var så kul, skulle man ikke tro for noen år siden. Hun går tydelig nye veier når det gjelder å kle seg. Supert Mena!

SVART/HVITT: Mena Suvari kombinerer svart og hvitt på en kul og rocka måte

SVART/HVITT: Mena Suvari kombinerer svart og hvitt på en kul og rocka måte Foto: Foto: Bulls

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning