Agent Provocateur

Bli uskikkelig som Kate Moss

– Det er én fellesnevner for alle de som er interessert i undertøyet vårt, og det er at de liker sex, sier Agent Provocateur-gründer.

Publisert Oppdatert

Agent Provocateur er blitt et fenomen. Mye takket være kjente modeller som Kate Moss og Dita von Tease.

I videoen over kan du høre gründerne fortelle om andre triks som har hjulpet dem til berømmelse.

- Agent Provocateurs livsstil appellerer til alles indre rebell. Det er en uskikkelig ting, sier Joe Corre, en av selskapets gründere.

Undertøysgiganten startet i det små, men da reklamekampanjene deres ble mer og mer uskikkelige og sexy skøt interessen for undertøyet fart.

Les også: Beckham nesten naken

Strippende Kate Moss

Kjendisene fikk også øynene opp for det sexy undertøyet, og flere av dem knyttet seg etter hvert til Agent Provocateur. Blant andre har Dita Von Teese og Kate Moss gjort store kampanjer i deres undertøy.

Les også: Dita viser undertøy

Kate Moss har blant annet spilt i flere heite reklamefilmer for Agent Provocateur, der hun stripper av det sexy undertøyet, plagg etter plagg.

- Hun har et sånt filmstjerneutseende. Nesten som en ung utgave av Faye Dunaway, sier Joe Corre.

Corre er sønnen til designer Vivienne Westwood og tidligere Sex Pistols-manager Malcolm McLaren.

De to startet på 1970-tallet den legendariske klesbutikken Sex. Det var i denne butikken, som lå på Kings's Road i Londons fasjonable bydel Chelsea, at Sex Pistols først møtte McLaren.

Les også: Riktig bh gjør deg slankere

- Fellesnevner: sex

- Jeg tror det er én fellesnevner for alle de som er interessert i undertøyet vårt, selv om de ikke har vært i butikkene, og det er sex, sier Serena Rees, som er den andre gründeren bak undertøysmerket.

Hun og eksmannen Joe Corre startet Agent Provocateur sammen.

- Da han jobbet sammen med meg sa han alltid at «jeg vil ikke jobbe med det samme som moren min, fordi det var så tidkrevende». Men det er et fint selskap han driver nå, sier Vivienne Westwood til Star!.

Se det sexy undertøyet og den strippende Kate Moss i videoen over!

Les også: Her er sommerens bikinier

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning