Giorgio Armani bør få fart på undertøyssalget når han nå har signert en avtale med Megan Fox.

23-åringen skal delta i reklamekampanjer for Armanis undertøys- og jeanskolleksjon, melder WWD.com. Reklamekampanjen starter på nyåret. Bildene er tatt av Mert Alas og Marcus Piggott, to kjente motefotografer som har jobbet med alle de store motemagasinene og skutt reklamekampanjer for Louis Vuitton, Gucci og Lancôme - for å nevne noen.

Les også: Denne fjerner sminken best

Mest sexy

Fox er kåret til verdens mest sexy kvinne av FHM - og verdens vakreste kvinne av klikk.nos lesere. I tillegg er hun en gjenganger på magasinforsider. Innimellom rekker hun også noen filmer. Mest kjent er hun kanskje fra de to "Transformers"-filmene (nummer tre i serien kommer i 2011).

Undertøy og fotball

Fox er ikke den eneste som har signert kontrakt med Armani den siste tiden. For kort tid tilbake ble det kjent at fotballspilleren Cristiano Ronaldo blir motehusets nye mannlige undertøysmodell. Han erstatter sin fotballkollega David Beckham, som visstnok lanserer siyy eget undertøysmerke om ikke lang tid.

Beckham har reklamert for Armanis undertøy både alene og sammen men sin langbeinte kone, Victoria.

Megan Fox

SNART I UNDERTØY: Megan Fox rekker tunge til kritikerne. © Foto: Stella Pictures

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!