Megan Fox

SEXY: Megan Fox topper mest sexy-kåringer verden over. Her måler hun 45 cm rundt livet. © Foto: Bulls

Klikk.nos lesere har kåret Megan Fox til den verdens vakreste brunette. Med dette antrekket vekker hun enda mer oppsikt.

Under innspillingen til sin neste film «Jonah Hex» dukket Megan opp i dette vanvittige korsettet. Hennes til vanlig 56 cm brede liv ble straks presset ned til bare 45 cm rundt livet. I bredden måler livet nå bare 15 cm, skriver britiske Daily Mail.

Det er fortsatt ikke offentlig kjent hvilken rolle Megan Fox skal spille i westerntegneserie-filmen «Jonah Hex», men etter at hun ble avbildet i dette antrekket ryktes det at det kanskje kan være den prostituerte Leila hun skal spille.

Les også: Gransker den norske sexen i ny bok

Klikk.nos lesere er ikke alene om å omfavne Megan Fox. I helgen ble hun kåret til verdens mest sexy vinne i det britiske FHM, For Him Magazine.

I skrivende stund leder den 22 år gamle brunetten kåringen med 19 prosent av stemmene foran Jessica Alba som for øyeblikket ligger på andreplass med 12 prosent.

Stem på verdens vakreste brunette her!

Les også:

- Det var aldri slutt!

Disse kremene kan gi deg kviser

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!