Mallika Sherawat

VELOURMARERITT: Mallika Sherawat fikk i alle fall oppmerksomhet på den røde løperen. © Foto: Stella Pictures

Sher 'a?

På premieren av Quentin Tarantinos «Inglourious Basterds» i Hollywood, dukket indiske Mallika Sherawat opp i denne...hva skal vi kalle det...kreasjonen.

Se sist ukes verst kledde her

Tekstilprosjekt?

Skulle vi ha veddet, ville vi satt pengene på at dette er noe Mallika selv lagde i tekstiltimene på ungdomsskolen; på begynnelsen av 90-tallet, da hun var 14 år og fortsatt eksperimenterte med å finne seg selv. Hun hadde kanskje ikke like yppige former den gang, men var fornuftig og sydde noe hun kunne «vokse i».

Dristig er vel bare fornavnet når vi kommer til denne kjolen. Heldigvis hadde de indiske skuespilleren på seg undertøy. Takk og lov, ellers kunne jo dette antrekket ha blitt harry...

Dekket til hendene

For å ikke vise for mye hud, passet Mallika på å skaffe seg et par fløyelshansker, som var så uhyre populære på skoleball på den tiden vi antar at kjolen ble sydd.

Når det gjelder smykker har Mallika heller ikke spart på kruttet. Hanskene og ørene er «pyntet» med dingeldangel og skrimmelskrammel.

Mallika ser fornøyd ut selv. Dessverre smiler ikke vi like bredt.

Les også:

Ukas best kledde

Solkrem av flodhestsvette

Tatoveringene du ikke vil ha

Avstemning

Hva synes du om Mallika Sherawats premiereantrekk?

8% stemmer
Wow! Jeg bøyer meg i støvet!
3% stemmer
Ikke så verst.
89% stemmer
Nei og nei, så fælt!
Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!