Det var som vanlig proppfullt av kjente ansikter under åpningen av Oslo Fashion Week. Motebevisste kjendiser kastet glans over åpningen av den tolvte moteuka i Oslo.

Moteredaktører, designere, TV-stjerner og generelt moteglade kjendiser gledet seg til å ta del i den festen som Oslo Fashion Week er.

Jenny Skavlans kolleksjon for BikBok skal vises fram fredag, og hun var selvfølgelig tilstedet under åpningen. Med seg hadde hun kjæresten Thomas «Finger'n» Gullestad.

- Jeg kommer til å være nervøs hele uka, men så skal jeg ta meg en skikkelig fest på lørdag. Så lenge jeg klarer å porsjonere ut nervøsiteten min, så funker det, sier Jenny Skavlan til Dagbladet.

Hun hadde på seg en svart buksedress fra kolleksjonen, og sko fra H&M, som hun hadde pyntet opp selv.

Blant andre designere som var på åpninger var også Moods of Norway-gutta Simen Staalnacke og Peder Børresen og Iselin Engan.

Også fargeglade Mariann Thomassen og kjæresten Daniel Franck, Lene Alexandra Øien, Anne Rimmen og Maria Mena var tilstedet under åpningen.

Se bildene fra åpningen i bildegalleriet!

Les også:

De ti heteste jeanstrendene

Billig vaksine kan forhindre kreft

Tilbake til Klikk Mote

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!