Kort sagt:

+ Veldig blank og glansfull

+ Gir fuktighet til leppene


- Det står ikke hvor lenge den skal sitte på

- Glitteret sitter lenger enn glossen

Produsenten lover:

Den helt nye lipglossen i Watershine-serien er en ny generasjon flytende lipgloss i form av små fargeskimrende dråper som gir lekre, glansfulle og fyldige lepper.

Applikatoren har en stjerneformet perforering som gir en eksakt og jevn dosering av fargen. Den lette formelen består av svært glansfulle oljer som fanger og sprer lyset slik at leppene får en magisk glanseffekt.

Den sterke konsentrasjonen av fargepigmenter gir rene og intense farger. Watershine Elixir føles myk, lett og behagelig på leppene. Takket være sitt innhold av lotusekstrakt og vitamin E, er den pleiende og gir leppene rikelig med fuktighet.

Dette sa testerne om Maybelline Watershine Elixir

- Man får veldig glansfulle lepper som det står, men jeg synes det var for mye glitter.

- Flott glans og farge. Enkel å påføre.

- Synes den har en applikator som er vanskelig å påføre med. Den føles behagelig på leppene.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Testpanelet er delt i konklusjonen. Mens noen liker applikatoren og synes den doserer bra, synes andre at glossen var vanskelig å påføre.

Den føles behagelig på leppene. Glitteret sitter lenger enn selve glossen, men den blir veldig blank og glansfull. Faktisk litt for glansfull mener én tester. En annen foretrekker gloss med mindre glitter enn denne.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!