Hayden Panettiere

DELIKAT: Hayden Panettiere er nydelig og delikat i dette antrekket. Ikke rart hun smiler! © Foto: Bulls

«Heroes»-skuespiller Hayden Panettiere er mange gutters drømmedame. Tirsdag dukket søte og yndige Hayden opp i dette søte og yndige antrekket.

Kjole fra Olsson-tvillingene

Da 19 år gamle Hayden var gjest under MTV-programmet «It's On With Alexa Chung» hadde hun valgt en ferskenfarget kjole fra Elizabeth and James (som for øvrig er merket til Mary-Kate og Ashley Olsson).

Kjolen er kort og enkel i snittet, men med kledelige vide armer nederst ved håndleddene. Kjolen er åpen langt ned på ryggen, med en sølvfarget glidelås som strekker seg over hele kjolens bakside.

Se sist ukes best kledde her

Sexy sko

De svarte ankelstøvlene med åpen tå er fra Giuseppe Zanotti, og den lilla clutchvesken er fra Nancy Gonzalez. Øredobbene er fra Joan Hornig.

Med en så diskret og delikat farge som fersken, gjør Hayden lurt i å velge en mer farget veske og sko for å komplimentere kjolen. Kjolen er søt og sofistikert, det utslåtte håret er enkelt, og skoene og vesken er mer tøft og stilig.

Til sammen blir antrekket en flott sammensetning av farger og stiler.

Les også:

Sommerens store skoguide

Slik skaffer du deg kjæreste

Tilbake til Klikks forside

Avstemning

Hva synes du om Hayden Panettieres antrekk?

77% stemmer
Kjempefint!
18% stemmer
Vet ikke helt...
5% stemmer
Usj, nei. Dette var skivebom!
Hayden Panettiere

SKJØNNHET: Hayden Panettiere stråler som alltid. Her i kjole fra Elizabeth James, sko fra Giuseppe Zanotti og øredobber fra Joan Hornig. © Foto: Bulls

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!