Kelly Brook er etterspurt som bikinimodell, men her er hun "off duty". © Foto: Stella

Fotomodell, skuespiller og programleder strekker seg langt bruke klær som ikke krever det lille under.

Truse trengs ikke

- Jeg elsker klær som passer til den smale ryggen min, men som samtidig støtter opp brystene mine.

- Når det rette antrekket på plass, så trenger jeg rett og slett ikke noe undertøy, sier hotte Kelly Brook, ifølge EkstraBladet.

Les også:

Derfor går hun truseløs

Trives best uten bukse

Tenker ikke på puppene

Den sexy bikinimodellen forteller dessuten at hun er lei av å snakke om sitt berømte brystparti - som hun sjelden ofrer en tanke.

- Jeg er naturligvis klar over hvordan jeg ser ut, og jeg er glad for kroppen min! Men puppene mine er det alle andre som er opptatt av, sier Kelly.

Med sine doble E-cup'er har hun fått atskillige kvadratmeter å boltre seg på i mannfolkmagasinene. Onde tunger hevder at puppene også har brøytet vei for mange film- og teaterroller.

Jeg er glad for kroppen min! Men puppene mine er det alle andre som er opptatt av.

Les også:

La puppene mine være i fred

Puppene er veldig tunge

Rugbykjæreste

Kelly Brook var kjæreste med filmstjernen Billy Zane i fire år, men på sensommeren i fjor dumpet hun ham. Alenetilværelsen varte imidlertid ikke lenge.

Knapt en måned etter bruddet med Zane, ble den britiske stjernen «taklet» av den åtte år yngre rugbyspilleren Danny Capriani, og de to er fortsatt sammen.

Kelly har vært programleder på MTV, og var også deltager i britiske «Skal vi Danse».

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!