Melodi Grand Prix

FLASHBACK: Dette antrekket drar tankene tilbake til skoleturen til Praha i 2000. © Foto: Stella Pictures

«Dance with me» gaulet Adok Zoli til hele Europa i semifinalen i Eurovision torsdag kveld. Vi kommer til å holde oss langt unna dansegulvet dersom denne fyren er der.

Adok Zoli startet semifinalefremføringen på gulvet ikledd dress. Men det tok bare sekunder før dressen var revet av ham, og dette forferdelige antrekket ble blottet for hele Europa.

Se sist ukes verst kledde her!

Mmmmintgrønn

Vi hadde håpet at de kåte danserne skulle rive av ham enda et lag med klær, for uansett hvordan Zoli ser ut med lite klær: det ville uansett vært bedre enn dette.

Mintgrønn, opprevet jeans og gjennomsiktig, ekstremt kroppsnær partytopp uten topp - det kan vel knapt bli verre.

Tekno tekno

Dette antrekket trekker oss faktisk tilbake til det den gang hippe diskoteket over tre etasjer på skoleturen til Praha for snart et tiår siden. Der fløt det over med teknoelskende gutter i 16-18-årsalderen med altfor trange klær med altfor stygge farger.

Adok Zoli ser ut som at han kan ha å vokst opp på østeuropeisk diskotek, og ikke kommet seg videre fra tiden med Spice Girls og Millenniumsfester.

Og ikke nok med det - låten var forferdelig den også.

Les også:

Alt om ukas verst kledde

Alexander Rybak elsker russiske jenter

Se ukas best kledde her

Avstemning

Hva synes du om klesvalget til Ungarns Eurovision-bidrag?

16% stemmer
Dritkult!
8% stemmer
Tja, ikke så verst
76% stemmer
Fysj!
Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!