Det er vel lite trolig at den rosa «hår»prakten blir mote for de mange. Ikke desto mindre dukker det stundom opp kjendiser med en barbierosa postisj som bare skriker SYNTETISK!!!

Kreft-oppmerksomhet

Siste kvinne ut med sjokkrosa knott var filmstjernen Jamie Lee Curtis. Under en veldedighetsgalla i Bevery Hills i helgen fant hun det passende å motta en hederspris iført nettopp en slik.

Les også: Ikke invitert til prisutdelingen

Grunnen var at hun ville hedre en kreftsyk jente som brukte en lignende parykk for å trekke oppmerksomhet mot sykdommen.

Pop-rosa jenter

Britney Spears ble ofte observert med rosa bob rundt årsskiftet 2007-2008. Altså kort tid før hun knakk sammen med bulder og brak. Popyndlingene Lily Allen og Duffy har både brukt rosa parykk og farget sitt eget hår rosa. Kelly Osbourne har hatt tidvis anvendt det rosa juksehåret som en liten prikk over i-en.

Mange husker vel også vakre Scarlett Johansson i «Lost in Translation»: Der finner vi den igjen!

Les også:

Sexy sprut med Scarlett

Lily Allen - toppløs og sprek

Rosa herrer

Du skal være mye til kvinne for å våge å gå med en slik rosa lanterne på hodet, det er hevet over tvil. Men hva skal vi da si om herrer som gjør det samme?

Kjendisbloggeren som selv er blitt kjendis, Perez Hilton, har hatt en rosa sveis som signatur.

Først ute av alle var likevel Barry Humphries - bedre kjent som Dame Edna Everage. Den australske komikerens alte ego har levd med rosa nylon siden 1955.

Avstemning

Hvem synes du kler den rosa parykken best?

10% stemmer
Jamie Lee Curtis
11% stemmer
Britney Spears
5% stemmer
Duffy
5% stemmer
Kelly Osbourne
5% stemmer
Lily Allen
50% stemmer
Scarlett Johansson
3% stemmer
Perez Hilton
11% stemmer
Dame Edna
Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!