Tro det eller ei, i vår og sommer skal du kle deg naken!

Det vil si, vi mener ikke at du bokstavelig talt skal være naken, men hudtonene er en av de hotteste trendene denne sesongen.

Stjernene digger den nakne trenden

Evan Rachel Wood

TRENDY: Evan Raqchel Wood i en hudfarget kjole © Foto: Stella

Det florerte av ulike klær og accessoirer i de såkalte nude-fargene på catwalken. Motehus som Etro, Lanvin, Hermes og Donna Karan viste alle fram trenden på sine motevisninger.

Se bilder fra de ulike catwalkshowene i bildegalleriet over.

Også stjernene har hevet seg på trenden. Kjendiser som Mary-Kate Olsen, Eva Longoria, Drew Barrymore og Evan Rachel Wood er bare noen få av dem som har kledd seg i ulike hudtoner den siste tiden.

Les også: Vanessa Hudgens i trendy nude-kjole

Slik kler du deg i hudtoner

Hemmeligheten bak å se bra ut i klær og tilbehør i ulike hudfarger, er å finne den tonen som komplimenterer hud- og hårfargen din.

Som en tommelfingerregel, velg en farge som er den motsatte nyansen i forhold til hudfargen din. Har du lys hud, passer du best til mørkere toner som kanel og kaffe. Har du derimot en mørkere hudfarge, kan du kle deg i de lysere nyansene.

Rødtopper og jenter med veldig blek hud får en varmere hudtone ved å bruke lyse rosafarger, mens brunetter og blondiner som har blitt litt brune kan kle seg i beige toner. Har du mørkt hår og olivenhud, kan du kle deg i lakserosa klær med en oransje undertone.

La deg inspirere og finn dine nude-favoritter i bildene under.

Trendy hudtoner

GRA VENSTRE: Silketunika fra Part Two (kr 1199), trenchcoat fra Lindex (kr 599), shorts fra Gina Tricot (kr 199), skjørt fra KappAhl (kr 249), topp fra Part Two (kr 899). © Foto: produsentene

Trendy hudtoner

FRA VENSTRE: Skinnkjole fra Part Two (kr 2999), topp fra JSFN by Ellos (kr 199), skjørt fra Ellos (kr 199), shorts fra KappAhl (kr 249), skinnjakke fra Part Two (kr 1999). © Foto: produsentene

Les hele saken

Se flere saker fra: Slik skal du se ut i sommer

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!