FARGEKLATT: Med fuksiarosa kjole og gullsko lyste Blake Lively opp på The Letterman Show tidligere denne uken.

FARGEKLATT: Med fuksiarosa kjole og gullsko lyste Blake Lively opp på The Letterman Show tidligere denne uken. © Foto: Bulls

«Gossip Girl» sin hovedrolleinnehaver Blake Lively ankom «Late Show With David Letterman» på tirsdag ikledd vårens fresheste farge; fuksiarosa.

Les også: Ukens verst kledde

Dristig

Fuksiarosa er en av vårens absolutt heteste farger, og når Lively dukker opp i en minikjole i denne freshe fargen med assymmetrisk utringing er hun spot on på trendende denne våren.

Vi applauderer høylytt Livelys dristige kjolevalg! Hun er tidlig ute med en av vårens store trender, og hun bærer det med hodet høyt hevet og ser fantastisk ut.

Les også: Stem på din gatemotefavoritt

Designeren

Designeren av kjolen er ingen ringere enn Diane von Furstenberg. Hun har blant annet fått mye anerkjennelse i bransjen på grunn av sine ikoniske omslagskjoler som har vært en klassiker i motebildet siden 1970-tallet.

Les også: Diane von Furstenberg vårvisning

Gullsko

Klikk Mote liker også Blake Livelys valg av sko og tilbehør.

Nydelige gullsko står fint både til kjolen og hun som bærer den.

Lively tonet ned smykkene til denne fargesterke kjolen, og har kun på seg en cocktailring på høyre pekefinger og øredobber. En fargeklatt av en kjole som dette, som i tillegg har en så klar form, trenger ikke mer tilbehør enn dette. Den assymmetriske utringingen og rysjene på fronten, fungerer nesten som et smykke i seg selv.

Les også:

Lekre negler til våren

Slik bør du ikke kle deg i vår

Vårens store hårtrender

Alt om vårmotene

De kuleste interiørbloggene

Avstemning

Hva synes du om Blake Livelys antrekk? Hit eller miss?

79% stemmer
En absolutt hit! Trendy og kul.
15% stemmer
Nja, vet ikke helt.
6% stemmer
En miss. Skal dette liksom være fint?
GULLSKO: Blake Lively fra Gossip Girl er trendy også på privaten. Hot som få i ny kjole fra Diane von Furstenberg kombinert med kule gullpumps.

GULLSKO: Blake Lively fra Gossip Girl er trendy også på privaten. Hot som få i ny kjole fra Diane von Furstenberg kombinert med kule gullpumps. © Foto: Bulls

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!