HELE ANTREKKET: Her ser du antrekket i sin helhet. Hva synes du?

HELE ANTREKKET: Her ser du antrekket i sin helhet. Hva synes du? © Foto: Stella

Kathy Griffin er jo komiker og komedie-skuespiller, så det kan jo være derfor at vi ikke klarer å ta henne alvorlig med dette antrekket. Hun ble spottet sammen med Paris Hilton på shopping i Robertson Boulevard i Beverly Hills på onsdag denne uken.

Det kan jo hende det eksentriske ensemblet ble valgt ut med et glimt i øyet. Eller et håp om å få masse PR. Eller at hun filmer en sketsj hvor hun liksom skal være Paris Hilton.

Vi vet sannelig ikke, men når hun i tillegg løfter skjørtet og blotter trusa for fotografene, kan vi kanskje gå utifra at dette med å få så mye publisitet som mulig kan stemme.

Les også: Samleartikkel: Alle ukens verst kledde

Rosa og turkis

Bh-en synes under den turkise og rosa rysjete polyester-kreasjonen hun er antrukket i. Rosa sløyfe i håret og matchende briller, får oss til å trekke på smilebåndet.

Paris Hilton-veske

Kathy bærer i tillegg en Paris Hilton-veske på armen. Det kan jo ikke være tilfeldig.

Dette er jo så drøyt, at det må være tull. Eller?

Les også:

Samleartikkel: Alle ukens best kledde

De kuleste interiørbloggene

Les også og se video:

Se H&Ms eksklusive kolleksjon

Patricia Field, Sex og Singellivs stylist

BARE TULL: Vi mistenker dette for å være en pr-gimmick, for både Paris og Kathy var veldig blide med alle paparazziene tilstede. Griffin blottet trusa, og viste gladelig frem sin Paris Hilton-veske.

BARE TULL: Vi mistenker dette for å være en pr-gimmick, for både Paris og Kathy var veldig blide med alle paparazziene tilstede. Griffin blottet trusa, og viste gladelig frem sin Paris Hilton-veske. © Foto: Stella

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!