«Du tar både jussen og Handelshøyskolen du, ikke sant, Aardal?!» Studieveilederen på videregående spyttet ut ordene mens han snurret brillene sine rundt etter den ene stangen.

Han kunne ikke forstå hvorfor jeg tvilte på hva jeg skulle studere - jeg kunne da bare si ja takk, begge deler! Det tok meg tre år, uendelig mange kjedelige forelesninger og bitre tårer over Norges Lover før jeg bestemte meg: Jeg droppet jussen, flyttet til Oslo og begynte på Journalisthøgskolen i stedet.

Jeg ga f... i alle forventningene fra omverdenen - og ikke minst fra meg selv. Det var jo bare jeg som hadde hindret meg i å gjøre det jeg hadde aller mest lyst til, fordi hodet og hjertet mitt ikke kunne bli enige.

I Det Nye nummer 16 møter du tre jenter som alle har fulgt sine innerste drømmer, og som med knallsterk viljestyrke har kommet dit de ønsket seg.

- Viljen er nok sterkere enn talentet. Hadde talentet vært kjempestort i utgangspunktet, hadde jeg jo ikke hatt

noe å jobbe med, sier musikalartist Silje Lervik Aarflot (23).

Har du en drøm? Husk at ingen kan oppfylle den for deg. Ta første skritt mot målet ditt i dag!

Les også: Bli kjent med drømmejeger Anine!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!