Cecilie H. Eggen (31) er redaksjonssjef for Klikk.no/mote. Hun var tidligere skjønnhetsansvarlig i Det Nye og Makeup & hår. Cecilie er utdannet makeup-artist, og har jobbet som rektor og faglærer på Art Complexion Make-up Skole. Hun har tidligere bakgrunn som frilans makeupartist og skjønnhetsjournalist.

EKSPERTEN: Cecilie H. Eggen (31) er redaksjonssjef for Klikk.no/mote. Hun var tidligere skjønnhetsansvarlig i Det Nye og Makeup & hår. Cecilie er utdannet makeup-artist, og har jobbet som rektor og faglærer på Art Complexion Make-up Skole. Hun har tidligere bakgrunn som frilans makeupartist og skjønnhetsjournalist. © Foto: Astrid Waller

Rød leppestift, like røde negler og falske lange vipper var det som skulle til for å gi Ida (17) en rålekker glamorøs høstlook. Kollega Julie Botnen har nemlig tatt på seg partyhanskene og sminket fem vanlige jenter i bildeserien Prinsesser på prøve. Og jeg lover deg - de ble fantastisk fine! Ta en titt i Det Nye nr. 15.

Apropos glamorøst, jeg har helt dilla på mørke farger om dagen. Leppestift og neglelakk må gjerne være i burgunder, plommelilla, svart eller klassisk rød. Dramatiske negler er lekkert også på dagtid - mens mørke, sexy lepper kanskje er finest på kvelden. Med mindre du bærer looken så gjennomført og med hodet like høyt hevet som moteikonet Dita von Teese, som du kan lese om i Det Nye nr. 15.

Les mer om skjønnhet og velvære fra Det Nye.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!