Ingen feirer halloween slik som supermodellen Heidi Klum (35).

Hvert år arrangerer hun sin egen halloweenfest hvor hun prøver å overgå de andre gjestene når det kommer til kreative kostymer.

Se bilder av Heidi sine tidligere kostymer i bildegalleriet over.

I fjor var hun kledd ut som en svart og hvit katt, komplett med værhår og skarpe tenner. På det hjerteformede halsbåndet hun hadde hengende rundt halsen, sto det «Hvis funnet, vennligst returner til Seal».

Men kattekostymet overgikk ikke antrekket fra 2006. Da dukket supermodellen og ektemannen Seal opp i matchende «Edens Have»-kostymer. Heidi var kledd som et rødt eple med en grønn slange slyngede rundt seg, mens Seal var utkledd som Eva.

Modellen var da gravid, og bare tre uker fra å føde, og trengte derfor et kostyme som dekket den store magen, men som samtidig var skummel.

I 2005 og 2004 var Eva kledd i overdådige vampyr- og heksekostymer, mens ektemannen var utkledd som henholdsvis politimann og Operafantomet.

Se video fra Heidi Klums halloweenfest fra i fjor her.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!