Filmen Towelhead hadde nylig kinopremiere i Norge. I filmen får vi ta del i trettenårige Jasiras seksuelle oppvåkning i et amerikansk samfunn tidlig på 90-tallet. Landet forbereder seg på Gulf-krigen og kampen mot Saddam Hussein. På samme tid blir Jasiras mamma misunnelig på den interessen hennes kjæreste viser datteren, og moren bestemmer seg for å sende henne til hennes libanesiske, strenge far i Texas.

Regissør av Towelhead er Alan Ball, mannen som har skrevet manus til American Beauty og HBO-seriene Six Feet Under og True Blood. I American Beauty fra 1999 ble vi kjent med Lester Burnham (Kevin Spacey) og hans midtlivskrise. Filmen fikk gode kritikker og håvet inn hele fem Oscarstatuetter. Og så var det duket for den glitrende tv-serien Six Feet Under. I løpet av fire år, fra 2001 til 2005, ble vi kjent med den eksentriske Fisher-familien og deres travle begravelsesbyrå. Humoren var herlig sort og dramatikken reell. Det handlet om de store tingene. Det var døden. Og livet.

American Beauty får du kjøpt på dvd til en hundrelapp og den komplette dvd-boksen med Six Feet Under koster ca. kroner 1550,- True Blood sendes på HBO fra september, og kommer etter hvert på norske skjermer.

Se trailer på filmen Towelhead her:

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!