Det er mange skjulte skatter rundt om i Norge. Vi har derfor lyst til at du skal dele dine gode tips med oss.

Har du en favorittbutikk i en av Norges største byer? Er det en butikk som fører alle dine favorittmerker? Del dine tips med andre lesere, slik at de får en bra shoppingopplevelse når de kommer til din by.

Vi har allerede fått inn flere tips. Her er hva noen av leserne skriver:

«En av mine favoritter i Oslo er butikken KRY som ligger i Waldemar Thranesgate. De fører merker som Mads Nørgaard, Bruuns Bazaar, Iselin Engan, So Hee, Baum und Pfergarden, Catherine Hammel, Acne og Stella Nova for å nevne noen.»

«Har ikke vært i Bergen siden i våres, men da jeg bodde der husker jeg at Twisted i Nygårdsgaten var en kul butikk jeg alltid streifet innom. De er (var?) eneforhandler på en del merker i Bergen som for eksempel Ivana Helsinki.

Kul butikk å snoke i, og ikke langt å gå fra Torgallmenningen. Det skal også nevnes at Twisted er nabo til byens beste hårstudio, Kick- så dersom man virkelig ønsker å fornye seg kan man få mange impulser i Nygårdsgaten.»

Les også: - Norsk design er endelig kult!

«Retro, er en kjempebra klesbutikk i Trondheim, med veldig mange kule merker. Finner alltid noe her! Dessuten så har de en veldig behjelpelig betjening. De har en herredel og en damedel i begge butikkene.

Det ligger en butikk i Thomas Angellsgt og en i Carl Johansgt. Jeg har selv en forkjærlighet for den i Carl Johansgt og kan da egentlig bare uttale meg om dameavdelingen.

Ellers så synes jeg også Skolyst er bra. De har sko, vesker og litt klær. Veldig mange fine støvletter fra merker du ikke finner i standard skobutikker. Den ligger i Dronningensgt/Jomfrugata.»

Hva synes du om butikkene i din storby? Del dine tips og råd med andre lesere her:

Trykk her for tips om butikker i Oslo!

Trykk her for tips om butikker i Trondheim!

Trykk her for tips om butikker i Tromsø!

Trykk her for tips om butikker i Bergen!

Trykk her for tips om butikker i Kristiansand!

Trykk her for tips om butikker i Stavanger!

Er du av de som har blitt hektet på nettshopping? Her får du gode tips til bra nettbutikker!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!