KNALL RØDT: Rød leppestift er fast inventar i Marianns sminkepung. © Foto:Surferosa

Mariann Thommassen, er kjent som Idoldommer, vokalist og frontfigur i bandet Surferosa og som fargeklatt uten sidestykke.

Bruker tiden på alt annet

Hun er også kjent for sin spesielle klesstil og sitt tøffe ytre. Når man jobber i musikkbransjen er det stadige fester og opptredener, men også derfor er hun sparsommelig med sminken i det daglige.

- Til daglig bruker jeg bare leppestift, den er veldig viktig. Favoritten heter China red fra Make Up Store. Den sitter bra, både til scenebruk og party, sier Mariann til DetNye.no. Hun legger til at hun har bedre ting å bruke tiden sin på enn å stå på badet i timevis.

Ikke gjem deg bak sminken

I jobben som frontfigur i et populært rockeband er det viktig å ha riktig image. Og da må man også tenke over hvordan man legger sminken.

- Til fest og moro bør man dra på med farger og ikke være redd for å fremheve personligheten sin. Sminke er moro, men det bør ikke være en maske som man gjemmer seg bak, sier hun.

Vask huden godt

Mariann synes også det er viktig å tenke på huden under all sminken.

- Det viktigste er jo å ta vare på huden sin. Med all forurensingen og den tørre luften bør man rense og holde huden myk og ren, sier hun.

Hennes tips til ansiktsvask er ganske enkelt såpe og vann.

- Bruk Face Mist innimellom. Da våkner man virkelig opp, tipser Mariann.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!