Yoga, sunne fettsyrer og litt krem som gjør deg juksebrun kan være med på å få huden til å se flott og sunn ut.

Prøv yoga

Mosjon øker blodtilstrømningen til ansiktet og gir ansiktsmuskulaturen en oppstramning. De aller beste ansiktskremene har til hensikt å øke blodtilstrømningen, men en time yoga har akkurat samme effekt - pluss at det gjør resten av kroppen din sunnere.

Sunt fett

De gode fettsortene gjør huden din sunnere fra innsiden til utsiden. I fisk er det massevis av hudvennlige oljer. Prøv pasta med laks eller makrell på brødet, så får du din daglige dose omega 3. Produkter som Vak-r gir også den daglige dosen med Omega 3 og 6.

Kutt røyken

Det aller beste du kan gjøre for huden din er å ikke røyke. Røyken hemmer hudens opptak av viktige næringsstoffer, samtidig som den fremhever linjer. Det finnes ingen vidunderkur for huden din hvis du røyker. Bortsett fra å stumpe, da.

Fake bake

Et solbrunt fjes kan virke slankere og sunnere enn et vintergustent fjes, men mye sol gjør også at huden eldes fortere. Prøv produkter som faker brunfargen.

Kilde: Company

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!