Mote- og skjønnhetsansvarlig i Det Nye Cecilie Mevatne, har bodd i utlandet flere år og legger ikke skjul på Norge til tider kan bli fryktelig surt og kaldt.

Derfor setter hun stor pris på sommermånedene.

Endelig er tiden inne for å ta frem den perfekte festkjolen, flotte seg på stranden i en ny bikinifavoritt, eller fremheve solbrune bein i et trendy miniskjørt. 

Her er Mevatnes absolutte favoritter.

Kokosvann

Noe av det beste som finnes er å knekke opp en fersk kokosnøtt. Når man ikke kan riste den ned fra et tre er Vita Coco perfekt. Den vekker «aloha»-følelsen selv i kontorstolen. Kokosnøttvann fra Vita Coco, kr 25.

Olashortsen

Denimshorts er ett av mine favorittplagg. De kan kles opp og ned alt ettersom. Det beste som finnes er den litt for store denimshortsen med hæler, skjorte og blazer. Shorts fra www.onetea-spoon.com.au, kr 711.

Tropiske print

Alt med palmeprint hører sommeren til, så disse tøyskoene skal rett inn i samlingen min. Sko fra H&M, kr 199.

HOLD VARMEN: Selv om solen varmer om dagen, kan det fort bli kaldere om kvelden. Da er det fint å kunne slenge på seg en ekstra genser. © Produsentene

Sommerfølelsen

Jeg har lenge elsket arbeidet til fotografen Akila Berjaoui og ble helt i ekstase når noen av printene hennes ble lagt ut for salg. Akila beskrives som en fotograf som foreviger jenter som er sultne, rastløse og aldri kan være på samme sted for lenge.

Det handler om saltvannshår og jenter som alltid trekker mot solen. Bildet «Beach Bum» skal henge på veggen i leiligheten min før sommeren er omme. Print Beach Bums av Akila Berjaoui fra www.twol24.com, kr 3882.

Hold varmen

Selv om solen varmer, kan luften være skarp på kveldene. Husk å fylle garderoben med gode basisgensere i kasjmir. Genser fra Wild Wool, kr 1350.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!