Vi er inne i årets kanskje kjedeligste måned. Det er bekmørkt, beinkaldt og brutalt lenge til sommeren.

Flere lider også av kraftige vinterdepresjoner.

Og det hjelper ikke akkurat på humøret at sosiale medier fylles med herlige glimt fra folk som tilsynelatende har en fet hverdag, den stusslige årstiden til tross.

Det er fort gjort å få følelsen av at alle andre gjør morsomme ting hele tida, og har et mye kulere liv enn en selv.  

Sånn er det selvfølgelig ikke. Likevel tipper vi at de fleste hadde likt å ha noen suksessingredienser i ermet for hvordan en kan gjøre tilværelsen litt kulere og mer innholdsrik når dagene blir i overkant ensformige.

Derfor har vi viet de neste sidene til å la festlige folk fortelle om hvilke små og store grep de har tatt for å forgylle livene sine.

Vi håper du lar deg inspirere til å tenke nytt, bli litt mer vågal og rett og slett ta større ansvar for å ha en kul hverdag. Man får jo ikke mer moro enn man lager sjæl, som det heter.

Trenger du inspirasjon til hvordan du kan gjøre livet litt festligere? Her forteller en herlig gjeng hvilke grep de har tatt for å gi hverdagen gullkant.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!