10 klisjeer i senga

Hvem er best i senga – modellen, kjendisen eller gæmlisen? Her er svaret.

HVEM ER BEST: Er gæmlisen slapp i fisken, og er latinomenn verdens beste elskere? Det Nye har undersøkt saken.

HVEM ER BEST: Er gæmlisen slapp i fisken, og er latinomenn verdens beste elskere? Det Nye har undersøkt saken. Foto: Illustrasjonsfoto: Crestock

Publisert Oppdatert

Modellen

Uskyldig romantiker

Vi møttes på casting og jobbet sammen noen dager på ulike fotoopptak. På kveldene gikk ut og det var hele tiden en sterk kjemi mellom oss. Kvelden før jeg skulle dra, endte vi opp i samme seng.

Han var veldig god i senga, men det ble bare én het natt. Morgenen jeg skulle reise spiste vi frokost og gikk hånd i hånd.

Han var veldig ung og ble faktisk forelsket i meg. Han var skikkelig heartbroken da jeg reiste. Han var ikke dum og deilig, som de fleste tror om modeller, men romantisk og veldig uskyldig.

DUM OG DEILIG? «Ok, han var kanskje ikke den skarpeste kniven i skuffen, men definitivt et av mine bedre ligg» skriver Thea.

DUM OG DEILIG? «Ok, han var kanskje ikke den skarpeste kniven i skuffen, men definitivt et av mine bedre ligg» skriver Thea. Foto: Foto: Bulls

Ok, han var kanskje ikke den skarpeste kniven i skuffen, men definitivt et av mine bedre ligg.

Thea Marie (31)

Kjendisen

Imponerende innsats

Jeg var akkurat blitt singel, og etter en meget fuktig kveld på byen endte jeg opp i armene på en kjendis - en ikke spesielt pen kjendis. Men dømmekraften lå igjen i forrige ølglass, og jeg ble med ham hjem. I senga gjorde han en formidabel innsats, den skal han ha, men sexen var bare midt på treet.

Les også: Lær deg å takle sjalusien

Vi tok dessuten boblebad og hele pakka, og jeg hadde én million i promille. Morgenen etter var uvirkelig. Jeg var utrolig fyllesjuk, og det var surrealistisk å våkne opp med et kjent tryne ved siden av seg. Jeg slepte meg hjem, tok noen telefoner til et par vantro venninner, som ennå ikke er kommet helt over det.

De ler rått hver gang de ser ham på tv.

Sexen var mye bedre enn jeg hadde forventet, og jeg innså plutselig hvorfor menn er så gale etter kroppene våre.

Elisabeth (24)

Grekeren

Liten og huleboeraktig

Han het Alberto, var sjefen for the banana boat på stranda, og det første han sa til meg var: «Hva skjer a' Bagheera?». Han var en liten, søt kar som til og med var lavere enn meg, men han var så betatt at jeg bare måtte tøyse litt med ham.

Les også: 9 enkle tips til bedre sex

Jeg var på ferie i Hellas og flørten var ikke noe jeg hadde planlagt. Selve sexen var ikke noe å skrive hjem om. Han forsøkte å lure av seg kondomet hele tiden og det var ikke så fryktelig mye til utstyr der nede. I tillegg hadde han latt alt gro vilt både her og der - veldig hårete og litt huleboeraktig.

Han hadde en kompis i Norge og jobbet som maler her på vinteren, så han drev og ringte meg etter at jeg kom hjem. Jeg var ikke så fryktelig interessert, kan du si.

Anneli (29)

HULEBOER: «Han hadde latt alt gro vilt både her og der. Veldig hårete og litt huleboeraktig», forteller Anneli.

HULEBOER: «Han hadde latt alt gro vilt både her og der. Veldig hårete og litt huleboeraktig», forteller Anneli. Foto: Illustrasjonsfoto: Crestock

Les også: Onani gjør deg bare godt

Bodybuilderen

Pinlig potenspause

En gang hadde jeg sex med bodybuilder som var dritdiger. Problemet var bare at han hadde potensproblem og måtte ha et pit stop underveis. Da tok han en sving innom kjøkkenet og luktet banan da han kom tilbake.

Jeg aner ikke hva han tok, men da ble det fart på sakene!

Tissen hans var veldig liten, men det er kanskje vanlig blant kroppsbyggere - hva vet jeg? Uansett gikk jeg hjem tidlig dagen etter, totalt utilfredsstilt.

Erika (26)

Jenta

LITEN TISS: «Tissen hans var veldig liten, men det er kanskje vanlig blant kroppsbyggere, hva vet jeg?» skriver Erika.

LITEN TISS: «Tissen hans var veldig liten, men det er kanskje vanlig blant kroppsbyggere, hva vet jeg?» skriver Erika. Foto: Illustrasjonsfoto: Crestock

Bedre enn forventet

Vi hadde vært på byen og var ganske fulle begge to. Tidligere på kvelden hadde vi spøkt om at vi alltid hadde ønsket å teste sex med en jente. På utestedet kysset hun meg noen ganger på dansegulvet. Det føltes veldig frekt, og da vi skulle hjem, foreslo hun at jeg kunne sove over hos henne.

Sexen var utrolig spennende og annerledes. Det var mye bedre enn jeg hadde forventet, og jeg innså plutselig hvorfor menn er så gale etter kroppene våre; alt er så mykt og bløtt å ta på.

Stemningen morgenen etter var litt pinlig, men jeg kan ikke si jeg angrer.

Amanda (25)

Gæmlisen

Kunne det meste

Fyren jeg datet var 48 år - betydelig eldre enn meg. Han hadde en diger pikk, og han kunne det meste. Han slet likevel litt med å få den opp, så vi måtte liksom lure den. Når den endelig hadde reist seg, måtte vi skynde oss før den fikk tenkt seg om. Følte meg i grunnen litt lite sexy da.

Vi møttes på et «voksent» utested, og jeg var i det rampete hjørnet den dagen.

Han ba meg ut på date og jeg ble med bare for å «sjekke sakene». Men han nevnte ikke noe om at utstyret sjelden virket, så jeg var litt skuffet.

Helene (27)

Sjefen

Hemmelig og forbudt

MYKT OG DEILIG: «Sexen var utrolig spennende og annerledes», forteller Amanda, som kan anbefale jentesex.

MYKT OG DEILIG: «Sexen var utrolig spennende og annerledes», forteller Amanda, som kan anbefale jentesex. Foto: Illustrasjonsfoto: Crestock

Vi hadde smugtittet på hverandre i flere uker og den seksuelle energien mellom oss var til å ta og føle på. Først datet vi litt i skjul, vi ville ikke at de andre på jobben skulle vite om det. Da vi endelig endte i senga, var sexen veldig bra.

Det skjedde ikke noe ut over det vanlige, men vi fikk endelig utløp for all spenningen. Etterpå føltes det faktisk litt beklemt; der lå sjefen min, som jeg hadde sittet i møter med og rapportert til, naken i all sin prakt.

Men med det samme vi var tilbake på jobben igjen, kom den hemmelige og forbudte følelsen tilbake. Vi endte opp i senga mange ganger den vinteren, for å si det sånn.

Eline (28)

Skuespilleren

Latterlig svulstig

Sex med sjefen

Sex med sjefen Foto: Illustrasjonsfoto: Crestock

Der lå sjefen min, som jeg hadde sittet i møter med og rapportert til, naken i all sin prakt.

Vi møttes på byen og sexen var av den teatralske sorten. Med dyp stemme og en uttale som var skremmende lik Ari Behn, kom han med de svulstigste uttalelser under selve akten. Jeg følte til tider at jeg var med i Fjernsynsteatret.

Les også: Dette får fart på potensen

Han kunne plutselig utbryte: «Du er en deilig kvinne», «Jeg vil berøre dine vakre bryster og lår», eller (denne var verst): «Kan jeg få lov til å ta deg på klitoris?». Det blir ikke spesielt deilig når man må konsentrere seg om ikke å le.

Skikkelig turn off, med andre ord.

Ellen (29)

Latinoelskeren

For mye av det gode

Jeg backpacket i Sør-Amerika og endte opp med en utrolig pen fyr etter en heftig kveld på byen. Tidligere på kvelden hadde jeg gått rundt og sagt at jeg hadde lest at latinske menn var dårlige i senga - nå skulle han tydeligvis bevise det motsatte.

Jeg vet ikke om fyren hadde tatt noe eller hva, men han holdt det gående inn i de små timer. Det var egentlig et klassisk fylleknull, forskjellen var at jeg ikke kunne gå etterpå.

Les også: Ordene som gjør oss kåte

Vi jenter vil jo at de skal holde ut en stund, men jeg går i hvert fall for kjappiser etter dette.

Rita (26)

Operasangeren

Når den endelig hadde reist seg, måtte vi skynde oss før den fikk tenkt seg om.

Høylytt stønner

Vi møttes da jeg flyttet til Oslo, og han var en søt og kul operasanger. Han kom på besøk til meg i kjellerleiligheten jeg leide av tanta mi i på Nesøya. Her slutter superlativene. Han fryktelig hårete, og utrolig dårlig i senga.

Det verste var at han kom med høye, lyse, stønnelyder, og jeg var livredd for at tanta mi skulle høre ham. Det siste jeg ønsket var at han skulle overnatte, slik at jeg måtte spise frokost med tante og denne fyren som hadde hylt hele natta.

Derfor fikk jeg måkt ham ut i siste sekund, slik at han nådde siste båten tilbake til Oslo.

Nadia (28)

Les også: Dette dreper sexlivet ditt

Les mer på Klikk Samliv

LYS TENOR: «Det verste var at han kom med høye, lyse, stønnelyder, og jeg var livredd for at tanta mi skulle høre ham», skriver Nadia om operasangeren.

LYS TENOR: «Det verste var at han kom med høye, lyse, stønnelyder, og jeg var livredd for at tanta mi skulle høre ham», skriver Nadia om operasangeren. Foto: Illustrasjonsfoto: Crestock

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning