Kort sagt:

+ Suveren beskyttelse mot vannopptak

+ Hindrer gjennomtrenging av fuktighet


Dette er impregneringen som gir best beskyttelse mot vannabsorpsjon og gjennomtrenging. Springyard er den eneste impregneringen med under 5 prosent vektøkning i absorpsjonstesten, og vannet trengte ikke gjennom i det nye skinnstykket i det hele tatt.

Les hele saken

Vannabsorpsjon: 6

Labtesten har vannabsorpsjon i form av vektøkning i prosent av egenvekt, etter 30 minutters nedsenking i vann. Jo lavere prosentandel, desto bedre resultat. Målingen er gjort etter at prøvestykkene med nubuck-skinn er satt med impregnering to ganger med 10-20 minutters intervall og deretter tørket i minst 18 timer.

Denne impregneringen skiller seg klart ut i å gi skinnet best beskyttelse mot vannabsorpsjon. Etter 30 minutter nedsunket i vann er vektøkningen på bare 2,5 prosent.

Tid til gjennomtrenging: 6

Hvor lang tid det tar før skinnstykkene i testen blir gjennomtrengt av vann. Jo lenger tid dette tar, desto bedre er resultatet.

Selv etter 30 minutter, som er hele testtiden, har ikke vannet trengt gjennom. Klart best i test.

Spesifikasjoner

Produsent Brunngård
Pris 75,00

Konklusjon

Gir best beskyttelse

Vår karakter

{Best i test}

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!