Da Sarah Jessica Parker troppet opp på festpremieren til sin nye film «Did you hear about the Morgans?» i går, var det mange som gispet litt over det originale halssmykket som prydet halsen hennes.

Les mer og se bilder:

Vinterens smykker skal være store

Lys opp mørketida med fargerikt tilbehør

130 år gammelt smykke

«Sex In The City»-stjernen kan - som de fleste andre Hollywood-kjendiser - velge og vrake i lånte fjær og sponsede smykker. Ja, de fleste designere ville nok betalt for å få eksponert tingeltangelet sitt på Sarah Jessica.

Men denne gangen har filmdivaen gått for gjenbruk.

Faktisk er SJ's smykke 130 år gammelt, kjøpt hos stjernens «initialbror», den velansette antikvitetshandleren SJ Philips i London.

Hundretalls diamanter

Halssmykket er laget sølv og gull, med innsatte opaler. Et hundretalls diamanter er felt inn, særlig ved halen og hodet. Ormens øyne er to smaragder.

Hvor mye et slikt gnistrende krypdyr koster er ikke så lett å si, men prisen ligger i størrelsesorden 200.000-500.000 kroner. Midt på treet for en A-kjendis av Sarah Jessicas kaliber, med andre ord.

Astrologisk sett har hun valgt sitt smykke med rette. Vi er nemlig nå inne i det rettende stjernetegnet, kalt Slangebærerens tegn (29. november - 17. desember). Selv om Slangebæreren ikke finnes i astrologiens tabeller, finnes hun altså på den røde løperen.

Les også:

24 trendy venninnegaver

10 råd mot svak festblære

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!