Brow Fix

© Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Eau de Champagne

© Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Modelco

© Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Noe å bryne seg på

Denne fargeløse voksstiften sørger for at brynene holder seg på plass. Anastasia Soare har fått kultstatus i Hollywood, og tilnavnet er øyenbrynsdronningen. Stiften skal gjøre brynene myke og er perfekt å påføre etter at man har brukt en brynsblyant eller brynskygge.

Tips! Slik får du perferke bryn

Gre brynene oppover med en brynskam og forsegl dem med en voks eller brynsgelé. Slik ser brynene mer markerte og velstelt ut.

Spray deg med sjampis!

Denne serien ble lansert i 1976, men ny på markedet er Eau de Champagne deodorant. Den lukter friskt av blant annet sjasmin, plomme og urter.

Sisley Eau de Champagne deodorant, kr 415 for 150 ml.

Bronsetid

Er du på jakt etter solpudder, er ModelCo et godt valg. Pudderet har lett konsistens og gir en lekker glød til ansiktet. Legg et tynt lag i pannen, i kinnene, på nesa og haken.

En god kost er viktig for at det skal bli jevnt og fint, prøv for eksempel geitehårsbørsten Brush blush fra ModelCo. Husk å duse ut overgangene med børste hvis du bruker rouge.

ModelCo Glow summer bronze, kr 245 og ModelCo Brush blush, kr 245.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!