Phyto Organics

Phyto Organics

Head & Shoulders

Head & Shoulders © Produsenten

Det er vår, og både butikker og frisører bugner over av nylanseringer til håret ditt.

For å finne frem i jungelen har vi samlet et knippe gode nyheter.

Sensitiv-serien

Kérastase Paris gir deg serien Chroma Riche, som ifølge reklamen, skal være lysreflekterende og mykgjørende hårpleie for deg med følsomt eller stripet hår.

Serien inneholder hårmaske, kr. 310, shampoo, kr. 205, og en leave-in, kr. 215.

Chroma Riche lukter nydelig og er nok en god serie fra Kérastase.

Organisk til håret

Phyto Organics er serien for deg som er opptatt av organiske produkter. Denne eksklusive serien henvender seg til et voksent publikum og er blitt så populære at de nå utvider sitt sortiment.

Nye Inergy Nutrient Shampoo (kr. 231) og Nectaress Nourishing balsam (kr. 248) er for deg som har normalt til lett kjemisk behandlet hår.

Serien har et enkelt utseende, og du får virkelig føle at du bruker "riktige" produkter, både i forhold til konsistens og lukt.

Flassete hodebunn

Flass i hodebunn kan komme av både stress og bruk av feil hårpleie. Og om du kanskje syntes det er ubehagelig, kan det være greit å tenke på at de fleste opplever flass en eller annen gang.

Et godt tilskudd til den kjente Head & Shoulders-familien, er den første balsamen som motvirker flass.

Head & Shoulders-balsamen (kr. 39,90) kommer som tilskudd til alle de ni sjampoene fra Head & Shoulders. Virkelig et produkt som er verdt å prøve!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!