elvital, nutri-gloss

© blegen.no

vichy shampo

Det kommer stadig nye produkter på markedet. Denne måneden er det sjampoer som står sterkt i fokus.

Mer fra Matrix

Giganten Matrix kommer med en helt ny serie for fargebehandlet hår, delt i tre. Her er det komplette serier både for brunetter, blondiner og rødhårede.

Matrix Shade Memory inneholder sjampo (kr. 165), balsam (kr. 165), fargeforsterkende skumbalsam (kr. 175), behandling (kr. 186).

Serien er tilpasset for de ulike fargene i håret, slike at hver serie skal få frem det beste med vårt fargebehandlet hår.

Vi har testet serien for brunetter og konklusjonen er at dette er en serie vi gjerne fortsetter å bruke. Håret blir mykt og det lukter godt! Det eneste vi skulle ønske var at skummet var en leave-in.
Bra butikkshampo

L'Oréal Paris har også kommet med en ny sjamposerie tilpasset langt hår.

Elvital Nutri-Gloss Light skal få hjelpe ditt lange, livløse hår til nye høyder. Serien består av sjampo (kr. 49,90), balsam (kr. 49,90) og balsamspray (kr. 61), og inneholder perle- og sitrusproteiner.

Dette er et godt tilskudd til butikk-sjampoer. Sprayen tas i håndkletørt hår og gjør håret ditt både skinnende og mykt.
Nytt fra apoteket

Helt til slutt tar vi med en ny shampo fra serien Vichy Dercos. Volum-sjampoen kjøpes på apoteket (kr. 99).

Sjampoen skal passe til alle typer hår, kort lang, behandlet eller ikke. Dercos Volum skal som navnet tilsier gi volum, uten å gjøre det fett eller tungt.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!