leppestift

leppestift

© Christian Vigier

Det er høst og da kommer høstlookene ramlende inn i butikker og parfymerier. Denne uka vil vi vie litt tid til noen av de nyeste leppestiftene.

To serier fra L'Oréal

L'Oréal Paris har lansert to nye nyanser i Color Riche-serien. Det er Coral Red og Magical Orange. Begge koster 125 kroner, som de andre leppestiftene i samme serien.

Color Riche er en kremleppestift. Den inneholder Omega 3 og vitamin E som beskytter leppene og forhindrer at de tørker ut.

Også serien Color Riche Made for me Golden Naturals får nye medlemmer i familien. Her har L'Oréal delt nylanseringene inn i tre kategorier:

For blondiner: Rose Gold og Velvet Gold.

For brunetter: Golden Sand og Gold Dust.

For mørkhårede: Honey Gold og Copper Gold.

Kategoriene skal hjelpe deg til å finne den som passer til dine farger. Alle leppestiftene koster 125 kroner. Golden Naturals-fargen er naturlige, klare og skinnende.
Lepper med solfaktor

Konkurrenten Lancôme kommer også med ny leppestiftserie. Serien skal inneholde en formula som gjøre påføringen enklere og holdbarheten lenger.

Serien heter Le Rouge Absolu Desir og kommer med ti flotte farger. Dette er farger som passer for de fleste.

Leppestiften har solfaktor 15 og skal ha en holdbarhet på fire timer.

Stiften koster 235 kroner og er verdt pengene. Lepepstiften er god og holder lenge!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!