Brad Pitt grå i skjegget

© WireImage/All Over

Brad Pitt (43) har siden debuten med «Thelma and Louise» i 1991 vært blant verdens kjekkeste menn.

Rask aldringsprosess

Og selv om han fortsatt ser rasende kjekk ut med litt grått i skjegget, har Brads aldringsprosess gått skremmende fort siden han ble sammen med Angelina Jolie for tre år siden.

Brad er nemlig en travel mann. I tillegg til skuespillerkarrieren bruker han mye tid på å gjøre verden til et bedre sted å være. Denne uken var han for eksempel i New Orleans for å sjekke hvordan det går med byggingen av energivennlige boliger som er bra for miljøet. Småbarnsfar og karrieremann

Livet med Angelina (32) er hektisk til fingerspissene. Det hjalp nok heller ikke å få fire barn med i bagasjen. Brad Pitt ser oppriktig sliten ut. Kanskje det ikke er verdens beste kombinasjon å være en av verdens mest travle skuespillere, og småbarnsfar til fire barn under fem år?

Men til syvende og sist: Hva gjør vel det? Brad er og blir i verdenstoppen når det gjelder menn - grått skjegg eller ikke.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!