Kristian Aadnevik designer

© Elin Davidsen

Alle designere med respekt for seg selv ønsker å komme inn i varmen hos de store motehusene. Nå har norske Kristian Aadnevik (29) klart det.

Donatellas valg

Aadevik har i lengre tid bemerket seg som designer her til lands, men kanskje spesielt i motemetropolen London. Selveste Donatella Versace fikk nyss i talentdesigneren, og plukket ham ut blant hundrevis av håpefulle designere.

Aadevik kunne ikke bedt om bedre drahjelp.

- Dette er et helt nytt prosjekt der flere av de største motehusene, gjennom designere som Calvin Klein, Karl Lagerfeld og Paul Smith, i samarbeid med italienske Vogue velger ut sine vidunderbarn, sier Aadnevik til VG.

Spektakulært moteshow

Samarbeidet med Versace innebærer at Aadevik får vise frem sin kolleksjon i et spektakulært Versace-show til neste år. Det er selvsagt Versace som står for presse og salg. Om ikke lenge møter Aadevik med Donatella for å diskutere detaljene rundt moteshowet.

Ikke overraskende utelukker ikke nordmannen et videre samarbeid med Versace i fremtiden.

- Det er for tidlig å si, men jeg ville ha sagt ja om de spurte i dag, sier han.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!