Bikini og badedrakter sommeren 2012

Badetøyet for deg med former

For deg som ser etter noe annet enn trekantbikinien.

FORMFULL: Det er ikke alltid trekantbikinien er nok rett og slett. Har du litt mer å by på, finnes det heldigvis mange gode alternativer.

FORMFULL: Det er ikke alltid trekantbikinien er nok rett og slett. Har du litt mer å by på, finnes det heldigvis mange gode alternativer. Foto: FOTO: Curvykate.com

Publisert Oppdatert

Kan hende er du lei av trekantbikinien, og ønsker heller badetøy som løfter og skjuler.

50-tallstrenden er fortsatt aktuell, og er super til en voksen damekropp. Kombiner gjerne med en olashorts, sarong eller tunika.

Badetøytips

Å kjøpe bikini eller badedrakt, er kanskje ikke det aller festligste som står på agendaen. Desto viktigere er det å finne en variant som du trives godt med. Den perfekte bikini skal gi god støtte til puppene, og verken være for trang rundt eller gi "dobbeltpupp". Et tips kan være at såkalte halterneck løfter bysten og gir fine og definerte skuldre. Spiler sørger for god støtte. Litt padding sørger for at stive brystvorter skjules diskret. Det kan være fint hvis det er litt kaldt i vannet. Vattering i bikinitoppen gir også ofte en ekstra fin form på bysten.

Bikinitrusa bør dekke godt nok til at du er komfortabel, og sitte godt på. Det er ikke spesielt gøy hvis bikinitrusa fyker av så fort det kommer en liten bølge! Mange merker tilbyr for øvrig en rekke ulike bikinitruser du kan kombinere bikinitoppene med, slik at du selv kan sette sammen bikinien perfekt for deg. Scampi.se er en av dem, i tillegg byr de fleste av billigkjedene også på dette.

Har du stor byste, kan det være vanskelig å finne en god nok bh som gir støtte. Bravissimo.com lager badetøy spesielt for cup-størrelsense D-L, det gjør også CurvyKate.com. Spesialforretninger bruker også å ha godt utvalg til alle størrelser.

FOR FOLK MED FORMER: Det finnes mange fine bikinier og badedrakter for deg som vil ha badetøy som er litt større enn to frimerker.

FOR FOLK MED FORMER: Det finnes mange fine bikinier og badedrakter for deg som vil ha badetøy som er litt større enn to frimerker. Foto: FOTO: Produsentene

1. Blå med drapering på bikiniunderdel fra Cubus, kr 169 for overdel og 129 for underdel. 2. Rød bikini fra Kappahl, kr 199 for overdel og 149 for underdelen. 3. Blå badedrakt med drapering over magen fra Triumph, kr 699. 4. Stripete hvit og mørk blå fra Cubus, kr 149 for overdel og kr 129 for underdel. 5. Mønstret badedrakt fra Kappahl, kr 299. 6. Badedrakt fra Triumph, kr 529. 7. Badedrakt med halterneck fra Seafolly/My-wardrobe.com, kr 815. 8. Svart og eksklusiv fra Chloé Mare, kr 2600.

1. Grønn badedrakt med drapert front fra Norma Kamali, kr 3100. 2. Lyseblå bikini med hipstertruse fra Triumph, kr 498. 3. Oransje bikini med halterneck fra Melissa Odabash/Net-a-porter.com, ca kr 1700. 4. Badedrakt fra Huit, kr 979 hos Nelly.com 5. Svart bikinitopp med tilhørende bikinitruse/kombinert strandskjørt fra Triumph, kr 748. 6. Rød bikini med spiler fra Tommy Hilfiger, kr 799 hos Nelly.com. 7. Bikini fra Panos Emporio/Nelly.com hvor du kjøper bh og truse separat. Kr 249 for truse og kr 339 for bh. 8. Vinrød badedrakt med små hvite prikker fra Nina Ricci hos Theoutnet.com. Satt ned til ca kr 1100.

BIKINI OG BADEDRAKTER:  Disse variantene løfter og skjuler og kamuflerer etter ønske.

BIKINI OG BADEDRAKTER: Disse variantene løfter og skjuler og kamuflerer etter ønske. Foto: FOTO: Produsentene

Les også:

Hvilken stil er du? Ta testen her

Stor test av dusjsåper

7 nyttige hårtips som forynger deg

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning