Dagens middagstips

Salat med røkelaks og reker

Livet blir lettere å leve med en salat! I denne er det både røkelaks og reker.

Publisert Oppdatert

4 porsjoner

200 g rensede reker

400 g røykt laks i stimlerfinrevet

skall og saft av en sitron

8 - 10 finrevet eller snitta blad av frisk basilikum

4 vårløk snittet på skrå

1/2 agurk i lange skiver

Dressing:

5 ss olivenolje

2 ss hvitvinseddik

salt og pepper

Bland reker og laks forsiktig med sitronskal og saft, basilikum og persille. La stå og trekke i kjøleskap noen timer.

Anrett vårløk, salat og agurk og fordel reke/laksblandingen på. Rist sammen dressingen og dynk den over like før servering. Server gjerne varme urtebrød ved siden av.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag