Vi kan ikke kunne nok pastasauser, kan vi vel?

De aller fleste ender opp med å lage den samme pastaretten. Kanskje hver uke. Det er er altfor enkelt å havne i den velkjente fella.

Så, mitt velmenende råd er gjøre en liten innsats for å systematisere pastasausene. Da blir det enklere å variere. Og livet på kjøkkenet blir mer artig.

Dersom vi katalogiser pastasausene etter de enkle, de tomatiserte, ovnsbakte ogl pasta med fisk er du allerede på god vei til å åpne opp ditt eget hverdagspastaunivers.

 

Vi begynner med de enkle.

 

 

 

Avstemning

Hvilken pastarett liker du best?

49% stemmer

Carbonara

27% stemmer

Bolognese

24% stemmer

Lasagne

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!