Middagstipset:

Pannekaker med urter

Dagens middagstips er en vri på de vanlige pannekakene.

Urtepannekaker

Urtepannekaker Foto: Foto; Mari Svenningsen/matprat

Publisert Oppdatert

Pannekaker er noe de aller fleste liker. Denne gangen tipser vi deg om å bruke både urter og fenalår i pannekakene.

Etter å ha laget deigen fordeler du freset sopp over pannekakene som rulles sammen med noen skiver av fenalår.

Server pannekakene med en frisk salat og gjerne en suppe, som mange er glad i.

Mari Svenningsen

Urtepannekaker

Pannekaker er noe som faller i smak hos de fleste. Her er en spennende variant med urter og fenalår. Den kan spises varm eller kald.

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

200 g Fenalår

400 g Sopp

1 ss Olje

100 g Mandelflak

2.5 dl Hvetemel

0.5 ts Salt

6 dl Melk

3 stk Egg

3 ss Urter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning