MIddagstips:

Skalldyrwok med ingefær

Denne middagen lager du på ti minutter.

LYS OG LETT: Skalldyrwok med ingefær og soya

LYS OG LETT: Skalldyrwok med ingefær og soya Foto: Foto: Inkognito/frukt.no

Publisert Oppdatert

Denne retten er sunn, god og en skikkelig sommerfavoritt.

Kutt opp grønnsakene, wok dem med kjøttet og hell over sausen.

Enklere blir det ikke.

Og hvis du ikke er så glad i nudler, kan du gjerne lage woken med ris.

Klikk her for tips til andre wok-retter.

Lyst på en god vin til middagen? Her får du vinene som passer perfekt til skalldyr.

Inkognito

Skalldyrwok med ingefær og soyasaus

Spretne scampi sammen med masse grønt og nudler. Du kan selvsagt bytte ut nudlene med kokt ris ved siden av om ønskelig.

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

500 g Scampi

50 g Pak choy

1 stk Gulrot

1 stk Paprika

1 stk Paprika

100 g Brokkoli, i buketter

100 g Blomkål

100 g Sukkererter

50 g Stangselleri

100 g Mais

200 g Nudler

2 ss Olje, nøytral

1 ss Sesamolje

2 ss Ingefær, revet

4 ss Soya

1 stk Lime

2 ss Dill

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning