DAGENS MIDDAG:

Kyllingfilet med eple og bacon

DAGENS MIDDAGSTIPS: Kyllingfilet med eple og bacon. Foto: Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt/Astrid Hals
DAGENS MIDDAGSTIPS: Kyllingfilet med eple og bacon. Foto: Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt/Astrid Hals
Sist oppdatert

Kyllingfilet med eple og bacon

3 personer

4 stk. kyllingfilet

1 ss olje

2 båt hakket hvitløk

2 ss sennep

½ ts pepper

1 stk. eple

1 ss brunt sukker

4 skive bacon

I stekeovn ved 180 °C

Bland olje, hvitløk, sennep og pepper til en marinade. Legg kyllingfiletene i en plastpose og hell marinaden over. La det stå et par timer.

Del eplet i skiver, dryss over sukker og legg skivene i en smurt ildfast form. Surr bacon rundt kyllingfiletene og legg dem over epleskivene. Stekes ca. 30 minutter. Serveres med kokt ris.

Denne saken ble første gang publisert 23/09 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også