DAGENS MIDDAG:

Kyllingfilet med eple og bacon

DAGENS MIDDAGSTIPS: Kyllingfilet med eple og bacon. Foto: Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt/Astrid Hals

DAGENS MIDDAGSTIPS: Kyllingfilet med eple og bacon. Foto: Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt/Astrid Hals

Publisert Oppdatert

Kyllingfilet med eple og bacon

3 personer

4 stk. kyllingfilet

1 ss olje

2 båt hakket hvitløk

2 ss sennep

½ ts pepper

1 stk. eple

1 ss brunt sukker

4 skive bacon

I stekeovn ved 180 °C

Bland olje, hvitløk, sennep og pepper til en marinade. Legg kyllingfiletene i en plastpose og hell marinaden over. La det stå et par timer.

Del eplet i skiver, dryss over sukker og legg skivene i en smurt ildfast form. Surr bacon rundt kyllingfiletene og legg dem over epleskivene. Stekes ca. 30 minutter. Serveres med kokt ris.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag