Hellstrøms tilbehør til ribbe

Hellstrøms tilbehør til ribbe

Ribbe er julebordets vinner.

Ribbe er julebordets vinner. Foto: Erik Hannemann

Publisert Oppdatert
Erik Hannemann

Hellstrøms tilbehør til ribbe

Her er mesterkokk Eyvind Hellstrøms tilbehør til juleribbe. Husk at du kan bruke det klarede smøret flere ganger. Om du begynner med potetene, så kan du bruke smøret til kål, løk og epler.

Se hele oppskriften

Til 4 porsjoner

1 stk Grønnkål

4 stk Sjalottløk

4 stk Bacon

2 stk Eple

40 stk Poteter

250 g Smør

Salt og pepper

1 ss Smør

12 stk Løk

150 g Smør, klaret

2 stk Eple

150 g Smør, klaret

1 stk Rødkål

3 stk Sjalottløk

1 ss Honning

10 stk Fiken

2 ss Sherryeddik

Olje

4 ss Solbær

1 dl Solbærsaft

Salt og pepper

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag