Restauranter i København

De beste billige spisestedene i København

Dette er kanonbra mat alle har råd til.

KØBENHAVN: Hovedtaden seiler opp som den beste matbyen i Norden.

KØBENHAVN: Hovedtaden seiler opp som den beste matbyen i Norden. Foto: Foto: flemming. d5000 på Flickr.com.

Publisert Oppdatert

København er i ferd med å bli en eventyrby for alle som er glad i god mat. I kjølvannet av to-stjerners restauranten NOMA (hvor de serverer verdens beste lunsj ) har det dukket opp massevis av restauranter som leverer mat på høyt nivå. Men, det er slettes ikke bare fancy steder i matbyen.

Share

Alt om København (AOK) er den overlegent største og mest leste guiden til København. Hvert år kårer nettsiden de beste og billigste spisestedene i byen.

Kåringen foregår på nett-demokratisk vis ved at nettstedet nominerer stedene og publikum stemmer. Resultatene finner du nedenfor. Vil du ha en større guide til restauranter i København kan du se her. Mens vi er i gang: Her finner du andre reisetips til Københavnturen.

Scarpetta

Den overlegne vinneren er Scarpetta. Halvparten av stemmene gikk til det italienske spisestedet. Her får du pasta og pizza til mellom 55 og 95 kroner. Stedet har bare vært åpent i litt over ett år.

Adresse: Rantzausgade 7

Telefon: +47 35 35 08 08

Hjemmeside


Vis større kart

La Galette

La Galette er et fransk sted som har spesialisert seg på gode pannekaker. Du får også fiskesuppe og et stort dessert- og kakeutvalg.

Adresse: Larsbjørnsstræde 9

Telefon: +47 3332 3790

Hjemmeside