BETASOPP

Denne suppa er som en beta- eller kjøttsuppe, men med forskjellige typer sopp, både ferske og frosne. Enkel å lage og smaker godt med litt timian på toppen.

Betasopp

Betasopp Foto: FOTO CHRISTIAN BRUN

Publisert Oppdatert

Denne suppa er som en beta- eller kjøttsuppe, men med forskjellige typer sopp, både ferske og frosne. Enkel å lage og smaker godt med litt timian på toppen.

Kjøttet

1 kg høyrygg av okse eller kalv

2 liter vann

1 ss salt

Skjær opp høyryggen i små terningstørrelser.

Kok det opp i saltet vann til det fosskoker. Hell av vannet og skyll kjøttet litt. Da er alt av proteiner borte og suppen klar og ren.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag