Testikkelrestaurant i Serbia

Baller på menyen

Frister det med testikkelpizza eller gulasjsuppe med baller?

Publisert Oppdatert

Det høres kanskje ikke så lekkert ut å spise testikler, men den serbiske mannen Ljubomir Erovic har spesialisert seg på en noe uvanlig delikatesse. I restauranten han driver i Serbia, er testikler husets spesialitet.

Ifølge restauranteieren er testikler både sunt og godt, og de skal dessuten ha svært god effekt dersom man velger å innta "desserten" i sengen. Erovic mener at å spise sunn mat gir et godt sexliv.

Testikkelfestival

- Den som ikke tror meg burde komme hit og prøve maten, og så fortelle meg hvordan det gikk, sier han bestemt.

Nylig ga Erovic ut boken "Cooking with balls" der han har samlet sine aller beste testikkeloppskrifter. Han står også bak den noe spesielle festivalen ved navn "The World Testicle Cooking Festival."

Under denne festivalen tryller kokker fra hele verden frem de lekreste retter av det som måtte henge og dingle mellom beina på okser, sauer, griser, hester og kenguruer.

Noen av rettene som du kan spise hvis du bestemmer deg for å besøke testikkelrestauranten er oksetestikler i kulinarisk hvitsaus, gulasj med baller og testikkelpizza.

I Kina finnes det også en penisrestaurant ved navn Guo-li-zhuang. Du kan lese mer om denne restauranten på www.timesonline.co.uk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning