Kylling må vel være det kjøttet vi har som passer til flest andre smaker? Så utrolig mye godt du kan matche kylling med og få et perfekt resultat!

Her er spekteret fra kyllingspyd med aprikos- og peanøttsaus via panerte kyllinglår med avokadosalat til helstekt kylling med søtpotet og vanlig potet.

Coleslaw

Her får kyllingen følge med en god barbequesaus og coleslaw. Coleslaw, som er en amerikansk kålsalat er perfekt å servere til mange av sommerens favorittmat. Hamburgeren blir enda bedre med en spiseskje eller to coleslaw på toppen. Det blir også den grillede pølsen i brød.

Lag gjerne coleslawen i god tid før den skal spises. Får den stå fra dagen før, rekker alle smakene å sette seg ekstra godt.

Finn frem en stor bunke med servietter for dette er skikkelig klissete snackesemat!

Øystein Westlie

Deilige kyllingklubber med coleslaw

Coleslaw er perfekt tilbehør til disse saftige og klissete kyllingklubbene!

Til 4 porsjoner:

900 g kyllingklubber

1,5 dl barbequesauce

1 ts salt og nykvernet pepper

Coleslaw

0,5 stk hodekål

1 stk rødløk

1 stk gulrot

0,5 stk chili, rød

75 g gresk yoghurt

25 g majones

1 ts dijonsennep

0,5 stk lime, saften

0,5 ts salt og nykvernet pepper

Høyde (px): Bredde (px):
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!