Vi kommer litt sent i gang, men nå skal vi forsøke å komme med en videosnutt fra programserien 4-stjerners middag hver uke så lenge programmet går på tv.

Hver uke, klokken 19.30 på TVNorge sendes nemlig et nytt program.

Vi har fulgt den morsomme underholdningsserien før og samlet alle klippene her.

Denne uken er får vi demonstrert hvordan hamburgeren blir best. Hemmeligheten ligger i hamburgerkjøttet...

Se videoen ovenfor!

Erik Hannemann

Grillet hamburger

Dette er Christopher Sjuves oppskrift på en klassisk hamburger.

Til 1 porsjon:

400 g kjøttdeig

salt og pepper

sitronpepper

1 stk osteskive

1 stk tomat

2 stk salatblader

2 stk sylteagurk

1 ss rømme

0,5 ts sennep

sennep

ketchup

2 stk løkringer

Høyde (px): Bredde (px):
Erik Hannemann

Hamburger med viltkjøtt og sopp

Dette er en fabelaktig burger som blir superlukseriøs om du bruker både Madeira og gåselever.

Ingredienser:

200 g reinsdyrskav

200 g kjøttdeig

2 stk einebær

100 g foie gras (kan sløyfes)

4 ss madeira (kan sløyfes)

75 g parmesan

150 g sopp

1 stk løk

salt og pepper

smør/olje til steking

2 stk hamburger brød

1 ts sennep

4 stk salatblader

Høyde (px): Bredde (px):
Erik Hannemann

Hamburger med lammekjøtt

Denne hamburgeren har klasse. Og masse, masse hvitløk.

Ingredienser:

150 g lam mekjøttdeig (eller lammekjøtt uten bein)

1 stk sjalottløk

3 stk hvitløksfedd

2 stk salatblader

1 stk cherrytomat

1 ts rosmarin, tørket

smør/olje til steking

salt og pepper

2 ss aioli

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!