LAG NORGES MORSOMSTE GELÉ

Klikk mat og Tine inviterer til morsom gelékonkurranse.

Last opp et bilde av din kreasjon og vær med i trekningen av 37 500 kroner.

Delta og les mer om konkurransen her.

Perfekte makroner er de som er sprø utenpå, er litt seige inni og ser ut som små luftige mandelskyer.

Jeg simpelthen elsker makroner. Og det gjør jammen resten av familien også.

Som en liten vri, har jeg her lagd fast gele som jeg legger mellom to lyserosa skyer.

Oppskriftene er levert av Marit Westlie, som skriver bloggen Fru Timian.

Les også:

Slik unngår du flatt sukkerbrød.

Pannekaker og sjokolade? Jo, det passer sammen

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter

Øystein Westlie

Gelefylte mandelmakroner

Ingredienser:

Makronene

100 g mandler, skåldede

200 g melis

2 stk eggehvite

salt, bare litt

40 g sukker, finkornet

Matfarge pasta, rød

Gelefyll

1 pk Jordbær/bringebær gelé

3 dl vann, kokende

Høyde (px): Bredde (px):
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!