Gelefylte makroner

Makronene barna digger

Fyll hjemmelaget makroner med gele og server til hele familien.

Foto: Foto: Øystein Westlie
Sist oppdatert

LAG NORGES MORSOMSTE GELÉ

Klikk mat og Tine inviterer til morsom gelékonkurranse.

Last opp et bilde av din kreasjon og vær med i trekningen av 37 500 kroner.

Delta og les mer om konkurransen her.

Perfekte makroner er de som er sprø utenpå, er litt seige inni og ser ut som små luftige mandelskyer.

Jeg simpelthen elsker makroner. Og det gjør jammen resten av familien også.

Som en liten vri, har jeg her lagd fast gele som jeg legger mellom to lyserosa skyer.

Oppskriftene er levert av Marit Westlie, som skriver bloggen Fru Timian.

Les også:

Slik unngår du flatt sukkerbrød.

Pannekaker og sjokolade? Jo, det passer sammen

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter

Øystein Westlie

Gelefylte mandelmakroner

Se hele oppskriften

Ingredienser:

100 g Mandler, skåldede

200 g Melis

2 stk Eggehvite

Salt

40 g Sukker

Pasta

1 pk Gelé

3 dl Vann, kokende

Denne saken ble første gang publisert 03/11 2012, og sist oppdatert 26/06 2017.

Les også