Er du en av de som har dårlig erfaring med å bake sukkerbrød?

Følger du min fremgangsmåte, garanterer jeg at du ender opp med et sukkerbrød som er et sted mellom 5 og 6 centimeter høyt, og helt uten et krater i midten.

I denne oppskriften har jeg byttet ut den tradisjonelle piskede kremfløten med en nydelig sjokoladesmørkrem. Dette må bare prøves!

Oppskriften er levert av bloggeren Fru Timian.

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her.

Les også:

Bland sjokolade og bløtkake

Slik lager du kakekuler på pinne

Handle for 500 kroner og få sju supre middager

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Øystein Westlie

Sukkerbrød med sjokoladekrem

Her har jeg byttet ut den tradisjonelle piskede kremfløten med en sjokoladesmørkrem.

Ingredienser:

5 stk egg

200 g sukker

200 g hvetemel

1,5 ts bakepulver

Sjokoladekrem

4 stk eggehvite

250 g sukker

1 ts vaniljesukker

200 g sjokolade, mørk

350 g smør- romtemperert

Karamell

175 g sukker

0,5 dl vann

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!