OPPSKRIFT PÅ KYLLINGGRYTE: Her kommer en veldig enkel oppskrift på kyllinggryte.=

OPPSKRIFT PÅ KYLLINGGRYTE: Her kommer en veldig enkel oppskrift på kyllinggryte. © Foto: Erik Hannemann

Kylling oppskrift

Ti kule ting å gjøre med kylling

Aldri mer kjedelig kylling.

Alle ser ut til å like kylling. Og jeg tror jeg vet hvorfor.

Kyllingen krever nemlig at du tilfører den smak. Gjør du ikke det får du som fortjent: Måltidet blir kjedelig og havner i glemmeboka.

Men heldigvis er kyllingen svært mottagelig for smaker, enten det er krydder, marinader, øl og vin - eller brennevin for den saks skyld.

I noen av oppskriftene kreves det at du kan dele opp en kylling. Det er virkelig ikke vanskelig, men mange kvier seg litt for å gjøre det. Følg tipsene i denne videoen, så blir det lettere når du skal prøve deg:

Det kan også være greit å ha lest igjennom alle triksene som gjør at kyllingbrystet blir perfekt stekt.

Nedenfor finner du et veldig vidt spenn av oppskrifter - blant annet klassikeren coq au vin, som opprinnelig ble laget på haner, men går utmerket med kylling. I samme gate er en variant der kyllingen kokes i mørkt øl.

Det er særlig verdt å nevne saltbakingen. Det er en teknikk som er morsom å bruke. Og selv om det er lettvint ser det imponerende ut.

Kos deg med alle oppskriftene!

Få med deg alt! Følg Sjuve på Facebook (4700 mennesker tar ikke feil...)

Les også:

Tiramisu på 1-2-3

Slik lager du perfekt espresso

Tre gode kaffekaker

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

henter innhold
SALTBAKT KYLLING: Med denne metoden er du garantert en saftig kylling.=

Oppskrift på saltbakt kylling

Slik lager du saltbakt kylling

Slik lager du saltbakt kylling.

Les mer

=

Matbrev fra Paris

Muriels kylling

Europas mest populære matblogger mener kyllingen skal lages på denne måten.

Les mer

=

Oppskrift på kylling

Slik banker du smak inn i kyllingen

Er kylling på grillen kjedelig? Ikke med denne oppskriften.

Les mer

Oppskrift på kylling med 40 hvitløkfedd

Oppskrift på kylling

Kylling med 40 hvitløkfedd

Perfekt middag i influensatider.

Les mer

OPPSKRIFT PÅ GOD KYLLING: Det er litt krydder og litt tørket frukt som gjør at denne kyllingen fikk bein å gå på.=

Oppskrift på kyllingbryst

Slik får du god smak på kyllingbrystet

Du trenger bare en hammer.

Les mer

OPPSKRIFT PÅ KYLLINGGRYTE: Her kommer en veldig enkel oppskrift på kyllinggryte.=

Oppskrift på kyllinggryte

Kyllinggryta som smaker øl

Du kan være lat og udugelig, men likevel lage glimrende mat.

Les mer

FULG I VIN: Coq au vin er en udødelig klassiker. Det skjønner alle når man spiser den.=

Oppskrift på coq au vin

Slik lager du coq au vin

Slik lager du coq au vin.

Les mer

OPPSKRIFT PÅ KYLLINGFAJITAS: En ny fredagsfavoritt?

Oppskrift på kyllingfajitas

Slik lager du kyllingfajitas

Denne taco-erstatteren er helt uten pulver.

Les mer

SE VIDEO HER:

Stek en hel kylling på ti minutter

Kommentarer:

Bilde ansvarlig
Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Finn oppskrifter

Lag din egen oppskrift

På forsiden av Spise

OPPSKRIFTER MED APRIKOS: Her får du åtte forslag til hva du kan lage med aprikos.=

Åtte fantastiske måter å bruke aprikos

Du: Prøv denne med chevre og aprikos.

=

Stek pizzaen på grillen i sommer

I sommer er det pizza på grillen som gjelder.

SVINENAKKE: Svinenakke trenger tid. I denne oppskriften lages den med løk, hvitløk og hvitvin - og to og en halv time.=

Genialt enkelt kjøtt som også er genialt godt

Dette kjøttet er umulig å mislykkes med.

Mest leste saker på klikk.no

artikkel bilde

Denne øl-quizen bør du klare

Greier du ikke disse enkle spørsmålene, er det jaggu dårlig stelt.

artikkel bilde

Her fyller du Europas billigste drivstoff

Norge er, kanskje ikke uventet, dyrest i klassen.

artikkel bilde

Tre stylister forteller hva de elsker å gå med på fest

Ingenting å ha på deg? Sjekk dette.

henter innhold

Tjenester fra klikk.no

Fagansvarlig mat:

  • Leder digitale medier:

    Tore A. Godager

  • Redaktør:

    Jan Thoresen

  • Ansvarlig redaktør / direktør:

    Kjetil Opaas

  • Kontakt oss:

    Klikk her

Mest leste på Spise

Dette får du for 190 euro på den beste restauranten i Provence

Maten dufter av «menneskelig nærkontakt».

Hva gjør vi med rips?

Ikke bare Ibsen slet med ripsen. Her er 40 oppskrifter med urbæret.

Stek pizzaen på grillen i sommer

I sommer er det pizza på grillen som gjelder.