Førsteinntrykk og hvem passer den for: Å sette Hellstrøm og Ingrid Espelid Hovig på samme cover er en genial idé! Da treffer du alle.

Vanskelighetsgrad: Innholder er litt mer upscale, litt mer Hellstrøm enn Ingrid Espelid Hovig. Først på side 91 finner vi noe vi kan være sikre på er fra moder-kokken. Her finner du piggvar, sjøtunge, morkler, kongekrabbe og morkler - og da faller mange av. Ett godt stykke over middels vanskelig. Noen ganger får man følelsen av at Ingrid bare har bidratt med noen ørsmå persillekvaster.

Inspirerende? Boka er simpelthen er glitrende kokebok med masse inspirerende bilder og oppskrifter for den over gjennomsnittet matglade.

Les hele saken">

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 449

Konklusjon

Konklusjon: Dette er virkelig en god bok. Forvent bare ikke noe i nærheten av en rød- eller blårutete kokebok. Dette er et knippe supre oppskrifter som matglade folk vil bli lykkelige over å få.
Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!