Ikke stress. Alt du trenger å vite om julematen finner du her.

Hvordan du lager ribba med sprø svor tar Eyvind Hellstrøm seg av. Vi fikk lov til å komme inn i det aller helligste, kjøkken på Bagatelle, om noen lurte, og se hvordan mesterkokken lager ribbe. Tror meg - den svoren var sprø.

Nedenfor finner du også ut hvordan kålrabistappen blir helt fantastisk, hvordan du lager medisterkaker, surkål og kalkun.

Vi har også samlet alle juledessertene du trenger.

Til høyre finner du også våre tester av cognac og akevitt.

God jul!

Her finner du 5.000 oppskrifter du kan kose deg med!

Lyst på daglig oppskrifter? Følg Sjuve på Facebook!

Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!