Grovt surdeigsbrød

Til 0 porsjon:

1 l vann

1 kg hvetemel

250 g sammalt rug mel, fin

250 g sammalt hvete mel

30 g havsalt

400 g grov surdeig (se link til oppskrift i bunnen av teksten)

rug mel til strøing

Høyde (px): Bredde (px):

Havregrynsbrød med yoghurt og epler

Et saftig og smakfullt brød!

Ingredienser:

3 dl yoghurt naturell

2 dl vann

50 g gjær

1 ss rapsolje

2 ts salt

1 ss honning

1,5 ts kanel(kan sløyfes)

2 stk fast og syrligeple

2 dl finhakkedenøtter (kan sløyfes)

2 dl havregryn + litt til pynt

4 dl sammalt hvetemel, grovt

1 l hvetemel

Høyde (px): Bredde (px):
TV 2 © God morgen Norge

Brytebrød med rug og havre

Ingredienser:

50 g smør

5 dl vann

3 dl grov, sammalt rug

3 dl havregryn

50 g gjær

2 dl melk, gjerne sur ev. yoghurt naturell

2 ss sirup eller honning

1 ss salt

10 dl hvetemel

Høyde (px): Bredde (px):

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!